cazare la predeal cu piscina

Wiki Article



cazare predeal de craciun
Casuta pentru doua persoane cu priveliste catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A fost amenajata cu piatra naturala atat in interior cat si in exterior.

Dacă ești interesat de cazare la căsuțe în copac, cu siguranță cauți o cazare inedită pentru a petrece o vacanță altfel.

Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare individual cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

Hotelul Piemonte situat in statiunea turistica Predeal pe DN1 clasificat la four este locul great pentru vacante reusite si organizarea de intalniri de afaceri. Hotelul ofera cazare incepand din anul 2007 in camere confortabile cu vedere la munte.

Apartamentul foarte confortabil și călduros, dotat cu cele necesare unor zile cozy & liniștite, cu priveliște outstandingă de oriunde te-ai uita. Zonă liniștită, clădirea cu apartamentele este una aranjata frumos și, la fel, un loc cu respect pentru liniștea celor cazați.

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ 500 m si la sixty m de Dn1. Parter: Living, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti care iti vor incanta privirea si dotari extremely-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

Apoi urmează călătoria Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.

Predeal is the highest city - mountain resort from the nation, that makes it a great selection for a summer time mai mult family vacation, mainly due to the clean air and climbing/going for walks chances in and around it. The locals will show you that Predeal is a lot more cazare in predeal noi of the Wintertime resort due to the Winter season athletics which might be practiced here, but due to the fact I'm not a admirer of both (Wintertime or its sports), shelling out some summer months times at 24C is a lot better than in towns like the capital in which the air is burning at 37C+.

Thank you very much to your host of this place! The location is great, close to the town and that has a perspective in the mountains.

Acceptam carduri de vacanta.Se pot encounter rezervari pentru majorate .Oferim pensiune completa pentru tabere si cantonamente.

The perspective with the space was sensational. A hotel that has not been upgraded shortly nevertheless the price mai multe range cazare ieftina predeal used vs the situations replicate this. The foodstuff and beverages served at breakfast is of the bottom high quality.

Pentru călătorii care apreciază un spațiu propriu la sfârșitul zilei, un apartament este căminul excellent la depărtare de casă. Camerele mobilate și facilitățile de bucătărie oferă grupurilor și familiilor flexibilitatea de a se bucura separat de pauze, sau de a plănui în timpul mesei activitățile zilei următoare. Adesea, acestea info sunt disponibile atât pe termen scurt, cât și lung.

Hotel Carpați features entry to a spa area and a cafe offering Romanian Delicacies, 5577 toes from the closest ski slope in Predeal.

Report this wiki page